Ce nu stim ca iubim

apple-570965_960_720

Sunt momente in viata in care suntem foarte convinsi ca nu ne place ploaia sau frigul, ca nu ne plac barbatii repeziti sau femeile posesive si mi-ar lua zile intregi ca sa ma apropii cat de cat de finalul listei. Si daca stam putin sa ne gandim, mai toti am trecut prin momente in care, fie si pentru scurt timp, ne-au placut toate astea.

Ce am descoperit, in afara de faptul ca stiam ca totul e relativ :-), a fost cu totul surprinzator pentru mine.

Cand lucram in corporatie detestam aproape toate anotimpurile desi, intre noi fie vorba, nici nu prea aveam de-a face cu ele. Le priveam de pe geam. Ma uitam la ele ca la televizor.

Am trait o viata intreaga fiind convinsa ca sunt un running hater.

Cand am schimbat contextul, totul s-a transformat in jurul meu ca prin magie. Reconectarea la mine insami m-a transpus intr-o cu totul alta lume. Si desi e aceeasi ploaie, aceeasi zapada, aceeasi oameni, aceleasi strazi, eu le vad pe toate diferit. Am descoperit ca iubesc ploaia si ca ma bucura nespus sa ma plimb cand ploua. Am descoperit ca iubesc sa alerg prin parc si ca sunt fericita sa ma pot conecta la natura la prima ora a diminetii. Am aflat ca atunci cand iau reflectoarele de pe mine pot sa ma conectez cu adevarat la ce imi doresc, la ce imi place si la ce vreau sa fac. Si zi de zi descopar tot mai multe lucruri pe care nu stiam ca le iubesc si ma simt ca un copil curios si nerabdator sa afle si mai mult si mai mult despre ce il inconjoara si despre el insusi.

Acum, cand ma uit pe geam in ochii copacilor, le zambesc si simt cum ma umplu de energie pentru ca in momentul urmator pot sa ies pe usa si sa merg sa ii imbratisez.

In functie de contextul pe care il alegem, decidem de fapt daca ne alegem pe noi sau orice altceva.

Cand nu te mai regasesti deloc in contextul in care te afli, schimba ceva! Incearca abordari noi, diferite, dar nu renunta la tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.